Blue Gorilla. Originele en stijlvolle cadeaus.

Waar heb je dat nou weer vandaan? Deze vraag horen wij van Blue Gorilla al jaren. Wij kunnen goed zoeken. Naar originele producten en kleine merken met een goed verhaal. Het verzamelen van al die producten van mooie, lokale bedrijven wereldwijd is onze tweede natuur geworden en die passie willen we graag met je delen.

Kleine merken met een groot verhaal.

Al jarenlang zijn we op zoek naar prachtige, originele en stijlvolle items. En zo hebben we de collectie van onze winkel in Haarlem en de webshop samengesteld. Gevoelig voor trends, maar met een tijdloze visie richten we onze winkel en webshop in; zodat je altijd wat moois, stijlvols en origineels kan vinden.

Vegan cosmetics, palo santo en exclusieve geurkaarsen voor de selfcare, keramiek uit Portugal, fairmade droomvangers uit Nepal, fairtrade speelgoed uit Bangladesh en duurzame originele knutseldozen.

Of heb je een kraammand nodig maar echt geen tijd (of zin) om ‘m zelf samen te stellen? Wij nemen dit volledig uit handen en maken een prachtig pakket met de zachtste, mooiste en liefste spullen voor the baby&the beauty.

Kijk rond op de webshop of kom langs in onze altijd heerlijke geurende winkel in Haarlem, vlakbij het station. (Waar we ook nog een droogbloemenbar hebben om samen met jou je ideale bos samen te stellen…)

Goede smaak is niet te koop.

Behalve bij Blue Gorilla.